Több, mint két évtizede az élvonalban

A Revelator Kft. 1998 óta a hazai logisztikai szakma élvonalbeli szereplője. Célunk, hogy az elmúlt húsz év sikereire, valamint kollégáink kiemelkedő szaktudására alapozva nyújtsunk segítséget ügyfeleiknek mind logisztikai, mind informatikai problémáik megoldásában és hatékonyan segítsük növelni cégük eredményességét.

Tapasztalat és elkötelezettség

A Revelator Logisztikai, Informatikai és Vezetői Tanácsadó Kft. alapítói Dr. Hartványi Tamás és Dr. Kovács János. Mindketten a győri Széchenyi István Egyetem oktatói, akik már a cég létrehozását megelőzően is kutatóként, tanácsadóként dolgoztak. A logisztikai, informatikai és vezetői tanácsadás terén egyaránt komoly elméleti háttérrel, valamint hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek.

Ezek ötvözete, a Széchenyi István Egyetem tudományos háttere, valamint a szintén az egyetem oktatójaként is tevékenykedő munkatársak szaktudása az, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mindig az elvárható legjobb, legrugalmasabb megoldást kínáljuk partnereink számára.

20 év alatt több mint 100 elégedett ügyfél

Az elmúlt több, mint két évtized során mintegy 100 megbízó részére 200-nál is több projekten dolgoztunk. Partnereink között egyaránt találhatók középméretű vállalkozások, magyar nagyvállalatok és multinacionális cégek, valamint minisztériumok és hatóságok is.

Kapcsolat

Revelator Logisztikai, Informatikai és
Vezetői Tanácsadó Kft.

Székhely, iroda: 9022 Győr, Liszt Ferenc u. 40.
E-mail: info@revelator.hu