Közlekedésüzemi tanácsadás

Egyedülálló szaktudás a vasút területén,

rutin a közúti és vízi szállítási problémák megoldásában

Legyen szó közlekedési koncepciók kidolgozásáról, vasútüzemi átvilágításról, vagy személyközlekedési rendszerek fejlesztéséről a Revelator csapata készen áll a megbízói által megfogalmazott feladatokra.

Minisztériumok, hatóságok, közlekedési vállalatok részéről időről-időre felmerül az igény olyan független, közlekedési rendszerek átfogó szakmai ismeretét igénylő kutatásokra, elemzésekre, melyekre az adott szervezetnek nincs kapacitása. Ha a feladat valamilyen speciálisabb szakismeretet igényel a Revelator elméleti tudás birtokában lévő, és az üzleti világban is jártas csapata közreműködik a szolgáltatások megújulásában, fejlesztésében. 

A Revelator Csoport tulajdonosai és kollégáik közlekedésmérnökként kiemelten kezelik a közlekedési rendszerek fejlődését. Büszkék vasúti tapasztalataikra, és az ezen – az elmúlt évtizedekben elhanyagolt, ám a jövő szempontjából meghatározó – területen szerzett szakismeretükre és tanácsadói jártasságukra.

 

Nincs szó azonban a többi ágazattól való elhatárolódásról – éppen ellenkezőleg: közúti vagy vízi fejlesztésekben szintén sokéves tapasztalattal rendelkezik a cégcsoport, és a különböző módozatok kombinálása (multimodális fuvarozási módok) kifejezetten kedvelt terület szakértőink számára.

 

Kínálatunk a közlekedésüzemi tanácsadás szegmensből:

  • Fejlesztési stratégiák alkotása
  • Innováció a vasúti fuvarozásban
  • Kombinált fuvarozási szolgáltatások (közút-vasúti, közút-vízi) fejlesztése
  • Közlekedési koncepciók kidolgozása
  • Multimodális logisztikai központok, konténerterminálok tervezése, innovatív fejlesztése
  • Személyközlekedési rendszerek (közúti, vasúti) értékelése, fejlesztése
  • Vasútüzemi átvilágítás, fejlesztési lehetőségek feltárása

 

Referenciáink közlekedésüzemi tanácsadás témakörben

Közlekedési rendszerek tervezése, fejlesztése

Logisztikai központok tervezése, fejlesztése